Rólunk

A CONTO-PLUS Adótanácsadó és Ügyviteli Szolgáltató Kft. már több mint 20 éve végez számviteli és adótanácsadói tevékenységet partnerei számára. Társaságunk jelenleg hat fő munkatársat foglalkoztat, mindegyikük szakmai felsőfokú végzettséggel és több éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kollégáink állandó hallgatói a Kamarai Könyvelő Klubnak, a Munkaügyek Világa Klubnak, hiszen fontosnak tartjuk a professzionális továbbképzéseket.
Ügyfélkörünk főleg a kis- és középvállalkozásokra koncentrálódik, klientúránk hozzávetőlegesen 100 KKV-t számol. Árbevételünk évre-évre azonos mértéket mutat, tehát vevőkörünk stabil, a fluktuáció alacsony. Az elmúlt 3-4 évben egyre erősödött az igény a komplexebb szolgáltatások irányába, így társaságunk szolgáltatásportfóliója is összetettebbé vált, kiegészülve az adótanácsadói és a bérszámfejtési tevékenységgel.

 Értékrendünk, jövőképünk

Társaságunk működésében fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával segítsük ügyfeleink döntéshozóit abban, hogy jó időben, jó döntéseket hozzanak, így támogatva őket üzleti céljaik elérésében. A szükséges információt és szakértelmet partnereink részére a legmegfelelőbb formában és csatornán juttatjuk el.
A CONTO-PLUS Kft. célja a folyamatos fejlődés, 2017 év végére számos területen növekedést tűztünk ki célul. Humánerőforrásunkat mind munkatársak, mind alvállalkozók tekintetében bővíteni szeretnénk. Tervezzük az ISO minőségirányítási rendszer bevezetését és a C2E kiválósági díj megszerzését annak érdekében, hogy folyamatainkat még magasabb színvonalon nyújtsuk ügyfeleink számára.

CONTO-PLUS Kft. - Tanúsítvány